Датчик за наводнение Z-Wave

108,68 лв.
С вкл. данък
Датчик за наводнение Z-Wave

EVR_ST812

Количество
Изчерпано


 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Този сензор следи изтичането и изпраща аларма, когато се установи наводнение или изтичане. Устройството за наблюдение може да бъде на разстояние до 3 м от основното устройство. Устройството може да се монтира на всяка плоска повърхност. Инсталацията може да се извърши с винтове или двустранна лента.
ST812 е устройство, захранвано от батерии, което е в неработно състояние, освен ако не бъде открито действие. След програмирано време за сън устройството се събужда и изпраща информация за състоянието. След това устройството се връща в неработно състояние. Батериите могат да се променят без отвиване на устройството от вратата или рамката. Устройството ще визуализира визуално на устройството и ще изпрати предупреждение към контролера Z-Wave, когато батериите трябва да бъдат сменени. Устройствата изпращат информация на контролер или на друго свързано Z-Wave устройство. Може да се контролират до 4 устройства от това устройство.
Устройството трябва да бъде включено в мрежата Z-Wave чрез дистанционно управление или друг контролер Z-Wave. За конфигуриране на определено поведение се препоръчва статичен контролер като компютър с софтуер за домашна автоматизация или шлюз.

EVR_ST812