Вътрешна сирена с резервна батерия

104,66 лв.
С вкл. данък
Вътрешна сирена с резервна батерия

AEO_DSD31

Количество

Купи с един клик
 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Сирена за закрито.

Сирените винаги са проектирани да бъдат монтирани извън дома ви. Няма повече. Сега перфектният аксесоар за Вашата безопасност и сигурност идва на закрито.

Повечето сирени са направени да бъдат част от система за сигурност. Те са предназначени да бъдат поставени на открито с надеждата да се възпрепятстват пробивките или да се предупреждават вашите съседи, че нещо се повтаря. Сирената от Aeotec работи по различен начин. Тя е изработена, за да ви предпази и безопасно, когато се прибирате вкъщи. Благополучието на вас и вашето семейство е неговият фокус.

Това е причината защо Siren предлага 5 различни сигнални тона. Те са предназначени за проблеми, вариращи от домашни посегателства до пожар спешни случаи до падане. Те ще ви предоставят всичко чрез портата Z-Wave, така че да можете да оптимизирате оптимално Сирена за вашите нужди за сигурност и безопасност.

Перфектно безжичен.
Лесна за инсталиране, сирената не изисква никакво окабеляване. Той работи безжично и се захранва от Z-Wave, водещ стандарт в интелигентната автоматизация и контрол на дома. Това означава, че Siren & rsquos перфектните безжични възможности му позволяват да комуникира до 150 метра в дома ви и че е съвместима с над 1000 други устройства и шлюзове Z-Wave.

 

Сирена, която е интелигентна.

Спешно архивиране.
Понякога се случват спешни случаи, когато силата ви е извън. Понякога той предизвиква аварията, която го причинява. Понякога той се опитва да се подготви за влизане. С вградената си, постоянно зареждаща резервна батерия, Сирена е винаги готов. Сирената винаги е включена, дори когато силата ви не е в сила.

Plug-in.
Няма повече кабели. Няма по-скъпи инсталации. Настройването на сирена не би могло да бъде по-лесно. Изберете къде искате да е в дома ви и го включете в електрически контакт.

До 106 dB.
Сирена трябва незабавно да ви предупреди за извънредни ситуации и проблеми с безопасността. Така че винаги го чувате, той разполага с високо-интензивен, 106dB високоговорител, вграден в него.
 
Визуални сигнали.
Той не само аудио сигнали на Siren & rsquos, които ви помагат да сте в безопасност. Сирената се подобрява с визуални сигнали с любезното съдействие на 3 мощни, насочени към предната страна светодиоди.

AEO_DSD31
12 Артикула

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт.

Дайте своето мнение

Вътрешна сирена с резервна батерия

Вътрешна сирена с резервна батерия

AEO_DSD31

Дайте своето мнение