Hank RGB LED крушка
Hank RGB LED крушка
Hank RGB LED крушка
Hank RGB LED крушка

Hank RGB LED крушка

Hank RGB LED крушка

HNKERGB01

Изчерпано
79,06 лв.
С вкл. данък

Купи с един клик

 

Донесете цвят в живота си и създайте лична комфортна атмосфера с различни цветове и цветови нюанси. Светодиодната крушка Hank RGB се вписва във всеки държач на E27 и може да се свърже към интелигентен домашен център чрез безжичната технология Z-Wave веднага след завиването й. Необходимият радио чип вече е интегриран в корпуса на крушката. С дистанционно управление, смартфон или таблет можете да променяте яркостта и цвета на светлината. Дневна светлина, свещ или атмосфера на парти: Вече можете да дефинирате осветена атмосфера според вашите желания или да използвате сцени (например в случай на аларма), като активирате подходящ цвят на светлината.

Като специална функция, цветът на светлината на крушката на Hank може да бъде напълно настроен без използване на приложение за смартфони. Просто го контролирайте върху съществуващия стенен превключвател. Чрез комбинацията от ON / OFF на превключвателя, крушката ще премине в режим на избледняване и ще избледнее през всички основни цветове. След като намерите желания от вас цвят, го изберете, като отново включите / изключите крушката. След това режимът на избледняване ще спре и крушката ще остане в текущия цветен режим.

Благодарение на LED технологията, консумацията на енергия е много ниска в сравнение с конвенционалните крушки. Крушката на Hank е толкова ярък, колкото конвенционалната крушка от 60 W, но се нуждае само от 7 W.

Характеристика:

    
Лампа за E27 гнездо
    
Интегриран радио чип
    
Цветове: 3-канален RGB, 16 милиона цвята, топъл и студен бял
    
Консумирана мощност: макс. 7 W
    
Интензивност на светлината: 600 л
    
Енергийно ефективен клас: A +
    
Безжична технология: Z-Wave Plus
    
Размери: 115x65x65 мм

Цветна температура
Цветни / RGB
HNKERGB01
Няма отзиви
Продуктът е добавен
Продуктът е добавен за сранение.