Wall_C Forever - стенен контролер

88,93 лв.
С вкл. данък

Wall_C Forever - стенен контролер

POPE009303

Количество
Изчерпано


 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

С този стенен контролер (на батерий), можете да контролирате интелигентния си дом отвсякъде в стаята, защото плоският превключвател може да се позиционира и да се изважда без да пречи на кабелите. Превключете светлините, отоплението и щорите с едно докосване на един бутон. Използването на стенен контролер е толкова просто, колкото използването на обикновен светлинен превключвател - но със значително повече функции.

 

Устройството може да се използва и като първичен контролер и вторичен контролер. С бутоните 3 и 4 могат да се добавят нови устройства Z-Wave към безжичния стенен контролер. Също така можете да премахнете устройства от вашата Z-Wave мрежа.

 

Поради функцията на главния контролер можете да използвате контролера за стена на батерията като самостоятелно дистанционно управление, без да използвате интелигентен домашен шлюз. Устройства като контакти, прозоречни щори, димер, осветление и електронни брави могат да се превключват директно от контролера.

 

След като едно устройство бъде добавено към контролера за стена, той проверява вида на устройството (превключвател, димер, ...) и задава бутоните с правилните команди.

 

Разбира се, можете да включите и контролера за стена на батерията към съществуваща интелигентна домашна мрежа на Z-Wave. С това имате възможност да задействате определени сцени като затваряне на капаци, като едновременно с това включвате всички светлини в стаята с едно натискане на един бутон. Или поставете контролера за стена до входната врата и стартирайте сценария "Всички изключени", когато напускате дома си, за да изключите осветлението и електрическите устройства, които не се нуждаете при отсъствие с едно натискане на бутон.

 

Характеристика:

           
Рамка и превключвател в FOREVER дизайн
           
Използвайте просто като обикновен превключвател на светлината - но много по-гъвкав
           
Поддържа команди за сигурност / защита
           
Четири бутона могат да се задават свободно (като единични бутони или бутонни двойки)
           
По-дълъг живот на батерията, благодарение на оптимизираното управление на енергията
POPE009303