Z-Wave KEYFOB-C mini 4 бутон за дистанционно управление

98,81 лв.
С вкл. данък

Z-Wave KEYFOB-C mini 4 бутон за дистанционно управление

POPE009204

Количество

 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Искаш ли да контролираш умния си дом? С дистанционното управление KFOB-C можете да превключвате светлините, отоплението и щорите само с едно натискане на един бутон. Използването на дистанционното управление на KFOB-C е толкова просто, колкото използването на дистанционното управление на автомобилния ключ - и е еднакво малка и компактна и е подходяща за вашия ключодържател. Освен това здравият плъзгащ се капак предотвратява неволното докосване на бутоните.
 
Дистанционното управление KFOB-C може да се използва и като първичен контролер и вторичен контролер. С бутоните 3 и 4 могат да се добавят нови устройства Z-Wave към контролера KFOB. Също така можете да премахнете устройства от вашата Z-Wave мрежа.
 
Поради функцията на главния контролер можете да използвате KFOB като самостоятелно дистанционно управление, без да използвате интелигентен домашен шлюз. Устройства като контакти, прозоречни щори, димер, светлини и електронни брави могат да бъдат превключвани директно от KFOB-C.
 
След като едно устройство бъде добавено към дистанционното управление на KFOB, той проверява типа на устройството (превключвател, димер, ...) и задава бутоните с правилните команди.
 
Разбира се, можете да включите и KFOB-C в съществуваща интелигентна домашна мрежа на Z-Wave. С това имате възможност да задействате предварително дефинирани сцени като отварянето на гаражната врата с едновременно включване на всички светлини във вашата градина с едно натискане на един бутон. Или започнете сценария "Лека нощ", който изключва осветлението и електрическите уреди в дома ви с едно натискане на един бутон, когато лягате.
 
 
Характеристика:

    
Гладък и здрав корпус
    
Плъзгащият се капак предотвратява неволното докосване на бутоните
    
Поддържа команди за сигурност / защита
    
Четири бутона могат да се задават свободно (като единични бутони или бутонни двойки)
    
По-дълъг живот на батерията, благодарение на оптимизираното управление на енергията
    
Повече от 2 години живот на батерията при нормална употреба
POPE009204
50 Артикула