Z-Wave 3 в 1 сензор (осветление, температура, врати)

79,06 лв.
С вкл. данък

Z-Wave 3 в 1 сензор (осветление, температура, врати)

PHI_PST02-1C

Количество

 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Сензорът Z-Wave Plus 3 в 1 PHI_PST02-1C е проектиран с три сензора за откриване:

1. Сензор за врати / Windows

2. Температурен сензор

3. Сензор за осветление

Сензорът се състои от две части детектор и магнит. Те са предназначени за монтиране на врати или прозорци с помощта на магнита, монтиран върху отвора и детектора, монтиран върху неподвижната рамка. Отварянето на защитената врата / прозорец ще премахне магнитното поле, ще задейства детектора и ще генерира алармено състояние (ако системата е активирана). Сензорът може да се прилага и за автоматичен контрол на светлината, един сценарий е да се получи осветление лу на нивото от вградените осветителни сензори и да се изпрати сигнал до Z-wave switch за включване на светлината, след като отворим вратата, когато помещението е тъмно.

Всеки път, когато вратата / прозореца се задействат, сензорът също ще изпрати стойност за температура и осветление. Също така температурата ще изпрати стойността, когато температурата се промени. Забележка: Сензорът за осветление все още не работи с Fibaro Homecenter 2 и Zipabox.

Когато е включена надеждно, устройството може да приема защитени команди и да изпраща изпратени команди на други устройства. Командите и приемникът на командите, изпратени с едно кликване и с двойно натискане на клавиатурата, могат да бъдат определени в конфигурационните параметри и групите за асоцииране.

PHI_PST02-1C
50 Артикула