Сензор за наводнение - GEN5

118,56 лв.
С вкл. данък

Сензор  за наводнение - GEN5

FIBEFGFS-101-ZW5

Количество

 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Сензорът Fibaro за наводнение ще ви предупреди за застрашително наводнение или за бързо покачване или спад на температурата и има голямо разнообразие от допълнителни функции.

Благодарение на гъвкавите златни телескопични сонди, устройството може дори да работи върху неравни повърхности. Сензорът за наводнения има вградена аларма, която ще ви помогне да реагирате бързо в случай на наводнение, бърза смяна на температурата или опит за намеса. Освен сирената за аларма, устройството може да ви предупреди за заплаха, използвайки цветни дисплеи от вградения RGB диод. В допълнение към това сензорът за накланяне ще открие наклон и движение над 15 градуса и ще изпрати доклад до главния контролер.

Вграденият температурен датчик не само може да служи като сензор за пожарна аларма, но може да се използва и за управление на подово отоплителна система.

Входният терминал ви позволява да свържете външна сонда и да инсталирате сензора на всяко място. Изходният терминал позволява свързване към алармена система. Сензорът ще работи на 12 или 24 VDC или батерия.

FIBEFGFS-101-ZW5
48 Артикула