Fibaro домашна централа 2
  • Fibaro домашна централа 2
  • Fibaro домашна централа 2

Fibaro домашна централа 2

1183,91 лв.
С вкл. данък

Fibaro домашна централа 2

FIB_HOMEC2

Количество
Последна наличност

 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Fibaro Home Center 2 е устройство за потребителска електроника, използвано за домашна автоматизация. Портал Home Center 2 комуникира с електронни сензори и устройства, разположени навсякъде, използвайки безжични и кабелни комуникации, и се свързва към централен портален сървър, използвайки съществуваща широколентова връзка (кабелна или DSL).

Вътрешният интерфейсен модул Z-Wave позволява на потребителя да управлява сензорите Z-Wave, устройствата за управление на уреда и устройствата за автоматизация.

Home Center 2 обединява множество сложни контролни, автоматични и интернет протоколи в едно просто устройство за Plug & Play. Той осигурява ясен и последователен интерфейс, който позволява на потребителя лесно да управлява дома си, независимо дали е вкъщи, в офиса или използва мобилен телефон на пътя.

С автоматичното архивиране и възстановяване на данни Home Center 2 защитава вашите важни данни. Други характеристики на това устройство са да управлява IP камери, да поддържа Geo локализация и SMS известяване.
FIB_HOMEC2
2 Артикула