Fibaro Lite домашна централа

551,42 лв.
С вкл. данък

Fibaro Lite  домашна централа

FIB_FGHCL

Количество
Изчерпано


 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Fibaro Home Center Lite е устройство използвано за домашна автоматизация. Този малък (90x90x33 мм) портал комуникира и управлява до 230 устройства безжично, използвайки Z-Wave.

Новият контролер на Home Center Lite позволява дори по-голяма интеграция на домашната мултимедия с Fibaro System (в случай че мултимедийните устройства са съвместими със системата). Управлявайте своя телевизор, домашно кино, Hi-Fi и други от приложението FIBARO. Играйте със сцени и сдружения, променете каналите и регулирайте силата на звука. Използвайки Fibaro, нямате нужда от друго устройство, освен от вашия смартфон или таблет.

Благодарение на вградената функционалност за управление на мощността можете да наблюдавате текущото потребление на енергия и историята на консумацията на електроенергия, като същевременно можете да разпознавате устройствата, които консумират по-голямата част от него. Подробните статистически данни се представят като ясни графики, които ви помагат да сравните номера и да прецените предстоящите сметки.

Home Center Lite е оборудван с мощен, невероятно енергийно ефективен процесор Cortex A8 (720MHz).

В сравнение с домашния център Fibaro 2 Home Center Lite не поддържа VoIP, без глас и без скриптов език за напреднал контрол на сцената.
FIB_FGHCL