Z-Wave.Me стенен контролер

73,13 лв.
С вкл. данък

Z-Wave.Me стенен контролер

ZME_WALLC-S

Количество
Изчерпано


 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Този безжичен комутатор има възможност да управлява собствената си мрежа Z-Wave (ако е конфигуриран като първичен контролер) и да управлява устройства като гнезда, прозоречни щори, димер, светлини, електронни брави за врати и много други по този начин.

Безжичният стенен контролер може да се използва както като първичен, така и като вторичен контролер (интегриран в съществуваща мрежа Z-Wave). Тези режими се активират с първото конфигуриране след фабричните настройки по подразбиране:

    
Бутон 1 за 1 сек. (Червено / зелено мигане) добавя контролера към съществуваща мрежа като вторичен контролер.
    
> Четирите бутона ще изпратят активиране на 4 различни сцени в централния шлюз (Central Command Scene) *
    
Бутон 3 за една секунда. (Зелено мигане) добавя към устройството контролер ново задвижващо устройство Z-Wave, което става първичен контролер на тази нова мрежа.
    
> Стенният контролер може дори да контролира устройства без централен контролер и да стане първичен контролер на собствена мрежа Z-Wave. Свързаното ново устройство (задвижващ механизъм) може да се управлява с помощта на двата бутона наляво (Бутон 1 = нагоре / включен / отворен, Бутон 3 = надолу / изключен / затворен)

* За това е необходим контролен център Z-Wave. В съществуваща Z-Wave мрежа, стената контролер може да управлява до 4 различни сцени. По този начин контролерът на стената ще стане вторичен контролер.

След първото действие можете допълнително да управлявате (добавяне / премахване на повече устройства, когато сте първични, събуждане, нулиране на фабричните настройки) и конфигуриране на контролера за стена, като използвате режима за управление. За да активирате този режим на управление, натиснете всичките четири бутона за една секунда едновременно (зеленото мига бързо). След това бутоните ще имат различни функции.

По време на процеса на включване безжичният превключвател проверява функциите на новото устройство (превключвател, индикатор, ...) и автоматично назначава правилните функции на бутоните. Превключвателят може да различи еднократно и двойно кликване, задействайки съответните функции.

 

Устройството работи на батерии и може да се монтира на всяка плоска и суха повърхност. Маркери за монтаж на марката от трети страни могат да заменят опционалната рамка (например ZME_DW7), за да допълнят съществуващите проекти на превключватели, съвместими с "Система 55":

 

  
Berker (S.1, B.1, B.3, B.7 Glass),
    GIRA (System 55, Standard 55, E2, E22, Event, Esprit),
    Merten (1-M, Atelier-M, M-Smart, M-Arc, M-Star, M-Plan),
    Schneider Electric Exxact,
    Jung (A 500, AS 500, A plus, A creation)
    Kopp HK07


Характеристика:

    
Просто като обикновен превключвател на светлината - но по-гъвкав
    
Поддържа сигурност / сигурна връзка
    
4 бутона могат да се задават свободно (като единични бутони или бутонни двойки)
    
Оптимизирано управление на енергията за по-дълъг живот на батерията
    
Подходящ корпус и превключвател: ZWE_DW7
ZMEEWALLC-2