Z-Wave стенен щепсел с димерна функция (тип J / за CH)

108,68 лв.
С вкл. данък

Z-Wave стенен щепсел с димерна функция (тип J / за CH)

TKBETZ67-CH

Количество

 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

 • Ще се върнете ли в къщи или ще чуете подозрителни звуци през нощта? - с TKB щекер Dimmer можете да включвате и изключвате всички лампи по всяко време безжично.

      
  Във връзка с Z-Wave Gateway и TKB Plug можете също така да зададете таймери за лампите, за да ги включите към определено време. От една страна, което увеличава комфорта, а от друга страна прави дома ви по-безопасен, защото можете да симулирате сцени за присъствие дори когато не сте вкъщи.

      
  Можете също така да зададете различни предварително конфигурирани нива на светлина във вашия TKB Plug. След това можете лесно да превключвате между тези предварително зададени стойности чрез натискане на бутона на таймера TKB Dimmer. Като използвате предварително зададените стойности, можете да настроите различни сцени на светлинно ниво като "Вечерна сцена", "Телевизионна сцена" или "Сцена на сън".

      
  Характеристика:
          
  Позволява безжично затъмняване и включване на свързаните светлини
          
  Директно свързване към електрически ток за включване на 230V (AC). Бутонът на модула може да се използва и като ръчен On и Off Switch.
          
  Childlock: Местният бутон може да бъде деактивиран от шлюза Z-Wave, така че локалното включване на свързаната лампа вече не е възможно
          
  TKB Dimmer се използва автоматично като повторител в мрежата Z-Wave. Поради това той увеличава обхвата на вашата мрежа, за да покрие целия ви дом

      
  Спецификации:
          
  Електрическа мощност 230V, 50HZ
          
  Електрическо натоварване 300 W (само за светлини, а не за двигатели или други неща)
          
  Обхват до 30 м, видима линия между безжичния контролер или следващия модул на повторителя
TKBETZ67-CH
14 Артикула