умен димер 6

138,25 лв.
С вкл. данък

умен димер 6

AEOEZW099-EU

Количество
Изчерпано


 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

 • По-малък, но по-умен

      
  Smart Dimmer 6 е интелигентен адаптер, който може да се превключва и затъмнява с мобилно дистанционно управление, стенен ключ, смартфон или чрез автоматизация. Благодарение на Z-Wave Smart Dimmer 6 е повече от обикновен контакт.

      
  Интелигентният Dimmer 6 притежава изключителен мониторинг на енергията, който предоставя данни за потреблението на свързаното устройство в реално време към вашия контролен център Z-Wave. Тези данни могат да бъдат съхранени и за представянето им в историческа диаграма по-късно. Освен цветния LED пръстен на Smart Dimmer показва консумацията на енергия на свързаното устройство.

      
  Светодиодът може да бъде конфигуриран по следния начин:
          
  Деактивиран: Светодиодът се изключва за постоянно
          
  Бял цвят: Синьото показва, че свързаното устройство е включено. Бялото показва, че е изключено
          
  16 милиона цвята: Цветовете варират от синьо до жълто, зелено до червено (синьото показва ниско, червеното показва висока консумация на енергия на свързаното устройство.)

      
  Smart Dimmer 6 има размери само 58 x 58 мм и е с 43% по-малък от предшественика си - но е умен и практичен. Във време, когато таблетите, смартфоните и много други устройства могат да се зареждат със захранване чрез USB, е очевидно, че Smart Dimmer 6 притежава допълнително USB порт.

      
  Smart Dimmer 6 работи с най-новата генерация чипове Z-Wave 500 и може да затъмнява устройства до 2,5 A / 550 вата.
AEOEZW099-EU