Стенен димер за Schuko щепсел

118,49 лв.
С вкл. данък

Стенен димер за Schuko щепсел

EVR_AD1472

Количество
Изчерпано


 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

  • С превключващия се адаптер Z-Wave AD 1472 от Everspring вашите светлини ще станат умни. Просто включете стената между контакта и лампата и ви дава възможност да контролирате светлината интелигентно.

         Вече сте на път да работите и може да си спомните, ако всички лампи у дома са били изключени? С превключващия адаптер Z-Wave Plug-in не се притеснявайте. Включете и изключете свързаните светлини от всяко място посредством мобилното си устройство.

         Пускането в експлоатация е много лесно: Активирайте режима на обучение на центъра за управление Z-Wave и поставете адаптера Everspring в контакта. Благодарение на включването в автоматичен режим не е нужно да правите нищо друго.

         Сега можете да превключвате лампите с товар до 250 W удобно чрез дистанционно управление, смартфон или интелигентна автоматизация.

         Разбира се, можете да използвате адаптера като част от автоматизираната сцена, дефинирана от Вашия Z-Wave Smart Home Gateway, за да включите и изключите осветлението си или да намалите нагоре и надолу.
EVR_AD1472