Dimmer 2 250W Универсален модул за вмъкване

128,45 лв.
С вкл. данък

Dimmer 2 250W Универсален модул за вмъкване

FIBEFGD-212

Количество

Купи с един клик
 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Автоматично откриване на светлинен източник чрез усъвършенствано вътрешно калибриране
    
Измерване на мощността
    
Съвместим с 2 и 3-проводникови електрически системи
    
Поддържа водещ и заден край
    
Най-ново поколение
    
Мощен 500 Z-Wave чип
    
Протокол Z-Wave Plus
    
Вградено активиране на сцена
    
Клас на защита и известяване
    
Меню за конфигуриране с LED
    
Пълна сертификация DEKRA и Z-Wave
    
Максимална мощност от 250W
    
Нов интелигентен байпас 2 *

Използвайки уникалния специално разработен алгоритъм, Dimmer 2 разпознава вида на свързания източник на светлина и се калибрира, за да настрои правилните стойности. Сега можете да сте сигурни, че осветлението във вашия дом се контролира по оптимален начин.

Съвместим с 2 и 3-жилни системи
Dimmer 2 е проектиран по такъв начин, че да може да се използва както в електрически системи с 2 и 3 проводника, така и в по-стари електрически системи.

Новият Dimmer 2 има функция за измерване на мощността.

Можете да видите енергийното потребление на вашия дом в ясни диаграми и графики и да го използвате, за да намалите консумацията на енергия и месечните си сметки.

Контролирайте различни източници на светлина
Dimmer 2 е изключително усъвършенствано устройство, първото на пазара, което предлага възможност за контрол както на водещия, така и на задния ръб. Сега можете свободно да избирате светлинен източник и да го контролирате по какъвто и да е начин.

Нови опции
Конфигурирайте осветлението, както желаете, с Dimmer 2 и творческото използване на сцени. Представете си, че в средата на нощта трябва да отидете в кухнята. Включвате светлините - и сте заслепени. Звучи ми познато? С Dimmer 2 светлините светват слабо осветени, като леко осветяват пътя ви.

Управление на сцени
Dimmer 2 предлага изключително интуитивно управление на сцени. Устройството ще включи един от бутоните за превключване на светлината в спусъка на сцената. Активирането на избраната сцена става толкова просто, колкото и включването на светлината. Просто натиснете бутона докато влизате в стаята и всички светлини ще бъдат затъмнени в правилната степен за определена атмосфера!

Интелигентни известия
Dimmer 2 включва редица защитни елементи, които предпазват устройството от прегряване, претоварване и спад на напрежението. Ако някоя от тези функции за сигурност се случи, ще бъдете уведомени незабавно.

Нов интелигентен байпас 2
За да се увеличат възможностите на Dimmer 2, още повече Fibaro е проектирал новия, управляван от микропроцесор байпас 2.

По-удобни съединители - Лесна инсталация
Dimmer 2 е оборудван с големи свързващи клеми, които опростяват процеса на инсталиране. Можете да го свържете с проводници с по-голям диаметър и да направите инсталацията по-бърза.

Потребителско удобно меню за конфигурация
Вграденият RGB диод е перфектен източник на информация по време на инсталационния процес. Той ще ви покаже кога Dimmer 2 е включен или изключен от мрежата. Ще видите дали калибрирането или актуализацията на софтуера са приключили успешно. Можете да проверите и обхвата на мрежата Z-Wave.

Z-Wave тестер за диапазон
Използвайте Dimmer 2, за да тествате обхвата на мрежата Z-Wave. Вграденият RGB диод ще ви помогне да видите дали мястото, в което сте избрали да инсталирате Dimmer 2, остава в рамките на директния обхват на мрежата Z-Wave.


Актуализация на софтуера
Можете да актуализирате софтуера на новата му версия винаги, когато е налице. По този начин винаги ще се възползвате от новите функционалности, без да е необходимо да купувате ново устройство.
FIBEFGD-212
100 Артикула

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт.

Дайте своето мнение

Dimmer 2 250W Универсален модул за вмъкване

Dimmer 2 250W Универсален модул за вмъкване

FIBEFGD-212

Дайте своето мнение