Електронен контролер за отваряне на врати, Блокиране

197,64 лв.
С вкл. данък

Електронен контролер за отваряне на врати, Блокиране

POPE700007

Количество
Изчерпано


 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

С първото отваряне на вратата, контролирано от Z-Wave, входната врата на къщата - особено в многофамилни къщи - може да бъде интегрирана в домашна автоматизация. Устройството замества съществуващия отключвател на вратата, комуникира с криптирания център за управление на Z-Wave и позволява безжичното отваряне на вратата с дистанционно управление, смартфон или таблетен компютър. По този начин можете да влезете в къщата без да използвате ключ. Освен това можете да отворите вратата за вашите деца, когато сте в движение. Вашите деца нямат нужда от собствен ключ.

Този продукт се състои от 2 части. Контролният модул и електронният отключващ механизъм за вратата. Ако вашият дом няма електронно управление на вратата, междинни устройства или други модули, можете лесно да надстроите дома си с POPE700007. Електронното устройство за затваряне на вратата трябва да бъде монтирано в съществуващата врата. След това можете да свържете контролния модул с електронния отключвател на вратата (блокировка на удара).
 
Вратата за отваряне на вратата работи с батерия или може да се захранва от захранващия блок на трансформатора. Също така е възможно да се свържат механизмите на вратите с мониторния контакт.

POPE700007