Контролер за гаражни врати Gen5

294,47 лв.
С вкл. данък

Контролер за гаражни врати Gen5

AEOEZW062

Количество
Изчерпано


 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Гаражната врата е един от най-пренебрегваните, но често използвани входове към дома ви. Лесно се свързвате с Вашата врата и съществуващия мотор, Aeotec & rsquos Garage Door Controller го допълва със серия от сензори за сигурност и безопасност.

Наблюдавайте и контролирайте гаражната си врата чрез смартфон и интернет свързан Z-Wave концентратор от всяка точка на света. Сензорът за наклон ви позволява да получавате известия, когато вратата на гаража е отворена, но не трябва да бъде.

Благодарение на централния бутон можете да контролирате и гаражната си врата ръчно.

Безопасността на първо място
Контролерът включва 105dB сирена и светодиодно осветление, което предупреждава за затваряне на врати.

Визуални предупреждения

Контролерът за гаражни врати Aeotec показва кога гаражната ви врата ще се отвори или затвори с визуални предупреждения. Вграден в своя бутон са 8 различни светодиода, които светят за секунди, преди гаражната врата или вратата да се движат.

Аудио предупреждения

В случай, че визуалните предупреждения се пропуснат или могат да бъдат видени, Aeotec Garage Door Controller също предлага система от високоговорители, оценени на 105dB. Предварително заредени с тонове и с възможност за качване на собствените си MP3 файлове, контролерът за гаражни врати Aeotec ще звучи и за секунди, преди вашата гаражна врата или врата да се движи.

 

Защитена гаражна врата

128-битово криптиране: Осъществено от Aeotec & rsquos Gen5 технологията, Aeotec Garage Door Controller използва криптирани безжични сигнали за комуникация с Z-Wave мрежа. Gen5 използва същото ниво на шифроване като 128-битовите AES банки.

Контролерът за гаражни врати Aeotec не само предпазва гаража ви от натрапници, той държи любимите ви хора и имуществото ви в безопасност от самата гаражна врата. Контролерът за гаражни врати Aeotec отговаря на всички изисквания на стандарта за безопасност UL325, който определя как да работят професионалните двигатели на гаражни врати. С вградените си функции за безопасност и вградени системи за предупреждение, контролерът за врати Garage Door на Aeotec не отговаря само на стриктните изисквания на UL325 & rsquos - той също така никога не превъзхожда основните функции за безопасност, които вашата врата вече предлага.

Лесен за инсталиране

Въпреки колко мощен е, контролерът за врати Garage Door е лесен за инсталиране. Основният контролер се свързва с мотора на гаражната врата & rsquos за минути, като използва предоставените свързващи кабели.

Акумулаторна батерия: Без кабели и захранвани от батерии с продължителност до 2 години.

Контролерът за гаражни врати Aeotec идва с всичко необходимо: контролер, сензор за накланяне и аксесоари.

Захранване: Захранвайте контролера за гаражни врати Aeotec само с 5 волта.

USB кабел: Качвайте до 100 различни сигнали към вашия контролер чрез USB.

Кабел и скоби: Просто свържете контролера към мотора чрез сухия вход / изход.

Монтажни принадлежности: Лесно монтирайте контролера на стена, като използвате предоставената

Монтажна плоча и винтове.

AEOEZW062