Модул за управление на щори Fibaro
  • Модул за управление на щори Fibaro

Модул за управление на щори Fibaro

118,56 лв.
С вкл. данък
Контролна вложка за щори

FIBEFGR-222

Количество
Изчерпано


 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Щорите могат да бъдат много повече от защитата на неприкосновеността на личния живот. Те могат да се използват, за да спестите много енергия във вашия дом. През зимата затварящите елементи могат да се използват за поддържане на топлината във вашия дом. От друга страна, през лятото затворите могат да бъдат затворени, за да засенчат дома ви за удобен хладен климат вътре.
Ролетният затвор FIBARO 2 ви дава възможност да контролирате електрическите си жалузи, щори и гаражни врати отвсякъде. Ролетният затвор 2 може да управлява всяко устройство, задвижвано от променливо токов електродвигател. Вложката превръща интелигентните стандартни електрически инсталации с помощта на безжичната технология Z-Wave. Roller Shutter 2 позволява прецизно позициониране на двигателите с механичен и електрически ограничител. Освен това устройството може да наблюдава консумацията на енергия.
 
Устройството е поставено в стена точно зад нормалния ключ. Превключвателят вече не е свързан директно към товара, а действа като входно устройство за вложката FIBARO, която контролира товара. Превключвателят изпраща само управляващ сигнал към вложката, която контролира товара, а след това отново.
 
Решението работи с всички проектиране на превключватели. Можете да използвате превключвател за моментно състояние или превключвател, докато има достатъчно място в кутията за стена зад превключвателя. Устройството е с височина само 20.30 mm. Наличното пространство зависи от размера на традиционния ключ, размерите на кутията за стена и количеството допълнителни кабели, поставени в тази кутия.
 
С Roller Shutter 2 (FGR-222) FIBARO реагира на обновен дизайн на продукта. Ролерът ще бъде регулиран спрямо другите вложки, а FIBARO оптически ще обедини продуктовата си линия.
 
Характеристика:
Управлява се от FIBARO устройства или други Z-Wave контролери
Позволява мониторинг на консумацията на енергия на двигателя
Контролира позицията на затвора и венецианските щори
Изпълнителен елемент: реле
Устройството може да бъде управлявано с докосване или превключвател и присвоени ключове за управление на затвора
Активира активирането на сцена чрез потвърждение на комутатора
 
Безжична технология: Z-Wave
Напрежение: 110 - 240 V, 50 Hz
Окабеляване: Неутрално е необходимо
Максимално натоварване: 1000 W - 4,3 A (230 V AC)
O 4,2 A за лампи и резистивен товар
O 1,7 A за двигатели и индуктивни товари
Използване на мощност: <0,8 W
Безжичен обхват: до 50 м (открито) и 30 м (на закрито)
Z-Wave Range Tester (светодиоден индикатор)
FIBEFGR-222