ZBulb Димируема LED крушка E27

69,08 лв.
С вкл. данък

ZBulb Димируема LED крушка E27

DOMEZBULB

Количество
Изчерпано


 

Декларация за поверителност

 

Доставка и отстъпки

 

Право на връщане

Домтех ZBulb е напълно затъмняваща, моментално включена LED винтова крушка, която осигурява удобно топло бяло осветление (2700 К). Той е контролируем и чрез обикновен стенен превключвател и безжичен Z-Wave. Еквивалентът на 60-ватова крушка с нажежаема жичка и използването само на девет (9) вата енергия, се оценява, че ZBulb спестява приблизително 140 ЕС през цялата си продължителност на живот.
 
ZBulb може да се използва дори и при двупроводни електрически системи, при които инсталацията на стандартен Z-Wave превключвател или димер ще се повреди. Както при всички продукти на Z-Wave, ZBulb действа като повторител Z-Wave и дава на потребителите удобство при безжично управление на осветлението от концентратор или контролер Z-Wave.
 
Различни от другите светодиодни контроли с LED смартфон, ZBulb остава контролируем чрез безжично устройство, след като е бил счупен от обикновен комутатор на стена. Това е
Възможно чрез интелигентна комутационна технология. При дефиниран процес на превключване на стенния превключвател светлината може да се изключи. Въпреки това
Остава контролируема чрез безжична връзка Z-Wave. По този начин е възможно да включите и да намалите светлината отново чрез смартфон, таблет или определена автоматична сцена.
Освен това ZBulb може да запамети последния слаб статус преди спирането.
 
Характеристика:

    
Пълен LED с възможност за светене
    
Удобна топла бяла светлина (2700 К)
    
Интензитет на светлината е равен на 60 W крушка
    
Използва се за дву- и трижилни системи
    
Интегрирана безжична връзка Z-Wave
    
Специалната технология за превключване позволява постоянен безжичен контрол
    
ZBulb запаметява последния слаб статус преди спирането
DOMEZBULB